Specifieke risico’s

Wij verzekeren de financiële verliezen die U leidt ten gevolge van het stuk gaan of uitvallen van werkinstallaties. Ook gegevensbescherming wint vandaag aan belang, wij zorgen ook hier voor een professionele oplossing.

Data wint vandaag de dag steeds meer aan belang in. Zo is de computer bijna niet meer weg te denken uit ons dagdagelijkse leven als ondernemer. Maar, dit maakt ook dat ondernemers kwetsbaar zijn.

Wat indien er een inbreuk wordt gedaan op uw informaticaplatform? Kortom, een aanval van een hacker die uw data publiek maakt, waardoor U reputatieschade lijdt bij uw klanten ? Een nog ernstiger geval van hacking is wanneer men uw volledig systeem zou saboteren, U uw bedrijfsactiviteiten op die manier niet terug kan aanvatten en de cybercrimineel een aanzienlijke som losgeld vraagt. Zelfs grotere firma's zijn vandaag de dag het slachtoffer geweest van cybercriminaliteit, zo ook Ranson NV uit Harelbeke. Anticiperen en nadenken wat de gevolgen van cybercriminaliteit kunnen zijn voor U als ondernemer zorgt er voor dat U het risico enorm inperkt.

Om het probleem op te lossen moet U kunnen rekenen op deskundig advies en een verzekering die U indekt tegen dit soort risico's. Ons kantoor is zich hiervan uitstekend op de hoogte en wenst U bij te staan met een studie op maat !Goedendagdreef 14, 8790 Waregem
Openingsuren: 8:00 – 18:00
T: 056/60.43.80


Contact opnemen


Alvorens ons kantoor te bezoeken, vragen wij U vriendelijk om eerst telefonisch contact op te nemen. Zo kunnen wij alvast het nodige doen om uw bezoek zo goed als mogelijk voor te bereiden.