Nieuws

Weer beschikbaar voor klanten


maandag 18 mei 2020


Beste klant,

De belangrijkste doelstelling van ons kantoor is om U te begeleiden bij uw volledige financiële situatie. Deze doelstelling nastreven vergde in tijden van corona enige vorm van creativiteit, dit zowel van uwentwege, alsook van ons kantoor. Via deze weg wensen wij U daar dan ook persoonlijk voor te bedanken ! Het begrip dat U naar ons toe toonde was bemoedigend, zo werd er ten gepaste tijde een mondmasker gedragen en ging U akkoord met de handgel die wij aan U aanboden. Ook met het laten van voldoende afstand stemde U in, dit alles zorgde er voor dat wij de gezondheid van U als klant, alsook die van ons familiaal kantoor konden garanderen in deze bijzondere tijden.

Gezien de lockdownmaatregelen versoepeld worden, zullen wij ons kantoor meer open stellen voor bezoek. Hierbij dienen uiteraard een aantal zaken in achting genomen te worden. Een algemene vorm van basishygiëne zal ons kantoor blijven behouden en wij doen zelfs liever een beetje meer dan dat. Zo wordt het gebruikte materiaal ontsmet na ieder bezoek. We blijven tijdens de versoepeling ook rekenen op uw engagement, want enkel zo kunnen wij de gezondheid van al onze klanten 'verzekeren' (what's in a name...). 

Daarom vragen wij U dan ook vriendelijk om alvorens ons kantoor te bezoeken, eerst telefonisch contact te leggen. Dit kan door de contactknop bovenin onze website te raadplegen, hier vindt U alle contactgegevens. Via deze weg kunnen wij alles in gereedheid brengen om de afspraken tussen klanten zoveel als mogelijk te spreiden. Daarnaast zijn wij op deze manier ook in de mogelijkheid om uw dossier op voorhand voor te bereiden.

We danken U alvast om mee te gaan in ons verhaal en hopen op uw begrip.

Houd U goed en gezond in deze bijzondere tijd,
Het team Zakenkantoor Johan Vandekerckhove bvba


Meer nieuws